MAKEUPARTIST & HÅRSTYLIST YRKESUTBILDNING

MAKEUPARTIST & HÅRSTYLIST

YRKESUTBILDNING

Makeup & hårstylist utbildningen passar dig som önskar arbeta inom mode, film och tv. Yrkeskombinationen är vid de flesta fall avgörande för att lyckas i denna bransch. En professionell makeup & hårstylist har även många specialkunskaper som till exempel filmeffekter, ljusets inverkan vid studioarbete, medicinsk kamouflering, med mera. Att dessutom kunna skapa helheten ger en stor tillfredsställelse. 

Nu kan vi även erbjuda dig att läsa denna utbildning på DISTANS. Kontakta oss för mer information.

Läs mer om Makeupartist & Hårstylist »

MAKEUPARTIST YRKESUTBILDNING

  

MAKEUPARTIST YRKESUTBILDNING

Som makeupartist kan du alltid avgöra proportioner, former och anatomisk struktur i ett ansikte. Du kan också med stor precision skapa illusioner och manipulera former och karaktärer. För att åstadkomma detta krävs djup kunskap inom skuggteknik och korrigering. En professionell makeupartist har även många specialkunskaper som till exempel filmeffekter, ljusets inverkan vid studioarbete, medicinsk kamoufleringsmakeup, med mera. 

Nu kan vi även erbjuda dig att läsa denna utbildning på DISTANS. Kontakta oss för mer information.

Läs mer om Makeupartist »

MAKEUP STYLIST UTBILDNING

 

MAKEUP STYLIST UTBILDNING

Makeup stylist utbildningen passar dig som vill arbeta med makeup inför mode, bröllop, salong eller butik. Utbildningen är även ett perfekt kompliment för dig som är frisör, hudterapeut eller nagelteknolog. Fokus ligger på beauty, mode och konsultation, till skillnad från Mariats bredare makeupartistutbildning där ytterligare kunskaper inom film, TV, specialeffekter, karaktär och kreativ makeup tillkommer.

Nu kan vi även erbjuda dig att läsa denna utbildning på DISTANS. Kontakta oss för mer information. 

Läs mer om Makeup stylist »

HÅRSTYLIST YRKESUTBILDNING 

HÅRSTYLIST YRKESUTBILDNING

Som hårstylist kommer du skapa många olika typer av avancerade håruppsättningar och effektfulla stylingar. Du kommer också kunna utföra förändringar med hjälp av löshår och peruker. Till skillnad mot frisörer, varken klipper eller färgar du. Istället fokuserar du på att skapa kreativa resultat. Vid studioarbete, filminspelning och modevisning ligger ditt ansvar som hårstylist i att skapa och övervaka.

Nu kan vi även erbjuda dig att läsa denna utbildning på DISTANS. Kontakta oss för mer information.

Läs mer om Hårstylist »

 

MAKEUPKURS SALONG


MAKEUPKURS SALONG 

Makeupkurs salong är främst framtagen för dig som arbetar i salong eller butik. Kunskap att professionellt kunna lägga makeup på sina kunder är alltid ett bra komplement. Du behöver inga förkunskaper eftersom vi börjar från grunden. Under stor del av lektionen kommer du med hjälp av lärare att öva själv, därför har vi möjlighet att anpassa innehållet efter dina behov och önskemål. Kursen är också lämplig för dig som funderar på att utbilda dig till makeupartist men först vill få en känsla för yrket.

Läs mer om Makeupkurs salong »

BRUDUPPSÄTTNINGSKURS


BRUDUPPSÄTTNINGSKURS

Denna Bruduppsättningskurs fokuserar på uppsättningar och styling inför bröllop, bal och fest. Du kommer lära dig allt ifrån avancerade klassiska uppsättningar till trendigt aktuella stylingar. Till detta kommer vi också visa och rekommendera lämpliga håraccessoarer och hur man fäster dessa. Givetvis kommer du också få kunskaper i olika metoder att fästa löshår, både till utfyllnad och längd.

Läs mer om Bruduppsättningskurs »


MAKEUPKURS BRUDLÖRDAG

Makeupkurs brudlördag är en fördjupningskurs inom bröllop, framtagen för dig som arbetar i salong eller butik. Kunskap att professionellt kunna åta sig brudmakeup med förberedelser och konsultation är alltid ett bra komplement till din övriga verksamhet. Detta är brudens största dag och du har en viktig roll, därav är det nödvändigt att veta hur man på bästa sätt kan göra brudens dag speciell och fantastisk.

Läs mer om Makeupkurs brudlördag »


LASH & BROW STYLING COURSE

Skapa en fulländad look och ge din kund känslan av att vara snyggt stylad dygnet runt. Med denna kurs kommer du ha kunskap om hur du ger det rätta lyftet samt hur man ramar in kundens ansikte på bästa sätt. Genom att dessutom lägga till den rätta färgen på ögonfransar och bryn kan du lyfta fram det bästa hos din kund.  

Läs mer om Lash & Brow Styling »

SPECIALEFFEKTSKURS


FILMEFFEKTSKURS

Denna kurs ingår i Mariarts Makeupartistutbildning, men du som redan är makeupartist och vill vidareutbilda dig inom området, kan läsa kursen separat. Efterfrågan av specialeffektskompetens finns oftast hos filmproducenter eller art directors inom film-, teve- och reklambranschen. Även under högtider som Halloween eller maskerader finns det stor efterfrågan på denna specialist-kompetens

Läs mer om Filmeffektskurs »

VALIDERING


VALIDERING

Behöver du få dina kunskaper validerad och dokumenterad? Kanske arbetar du som gymnasielärare eller med Makeup och hårstyling i butik?

Du behöver erfarenhet inom branschen för validering vid Mariart.

Läs mer om Validering »

MAKEUP KONSULTATION

Köp ett presentkort och ge bort den perfekta presenten!

 

MAKEUP KONSULTATION

Under en hel timme kommer du få helt egen tid med en av våra professionella makeupartister.

Valfria makeupprodukter av värde 500kr ingår i konsultationen. 

Läs mer om Makeup konsultation »