Följ några av våra tidigare elever;

MAGGIE GELUSH

Makeupartist/Hårstylist 

Sedan Maggie gick ut makeupartist-och hårstylistutbildningen 2009 har hon jobbat upp sig till toppen och är idag väl etablerad i branschen.

Idag frilansar hon som makeupartist och jobbar med flertalet artister, profiler och designers, både nationella och internationella med allt från tv, film, galor, kampanjer och tidningar. Hon har bland annat jobbat med profiler och artister som Zara Larsson, Danny Saucedo, Gina Dirawi, Sabina Ddumba, Shawn Mendes, M.I.A, Silvana Imam mfl. Hon har även varit med och tagit fram makeupmärket Rebecca Stella.  

Följ Maggie på instagram »

MARI MILTVEDT 

Makeupartist/Hårstylist 

Mari Miltvedt är en kreativ konstnär ut i fingerspetsarna. Det är hantverket som är den drivande kraften bakom Maris karriär. Mari utbildade sig till Makeup artist & Hårstylist vid Mariart våren 2009 och direkt efter avslutad utbildning påbörjade hon sin frilanskarriär. 

Maris meritlista kan göras lång och hon har arbetat med många stora produktioner och artister. Tex Carola Häggkvist, Måns Zelmerlöw, Izabella Scorupco, Caroline Winberg, Adam Tensta för att nämna några. Idag ingår även Mari i Mariarts lärarteam och är en mycket uppskattad lärare. 

Följ Mari på Instagram »

LOIZ BLOMBERG 

Makeupartist/Hårstylist 

Loiz gick ut makeupartistutbildningen 2014 och har efter sin utbildning vid Mariart gjort raketkarriär med fokus på TV, Beauty, tidningsreportage och reklam. Loiz kunder är bland annat Daniel Wellington, Glossy Box, Pause, Prins dopet, Hänt.se och Mastercard. Kända profiler som suttit i Loiz makeupstol är bland annat; Eva Hamilton, Annie Lööf, Carolina Klüft, Isabel Adrian, Samir Badran, Plura Jonsson, Adam Tensta, Molly Sandén, Petra Mede, Panetoz, Robert Gustafsson m.fl. 

Som frilansande jobbar hon bl.a. på TV4, Aftonbladet Web-TV samt är flitigt anlitad av diverse veckotidningar såsom Hänt Bild, Vi Föräldrar, VeckoRevyn, Mama, Amelia och Aftonbladet. 

Följ Loiz på instagram »

ÅSA ALDÈN-HEGEWALD

Makeupartist/Hårstylist 

Åsa utbildade sig till makeupartist och hårstylist 2015 och har sedan dess kombinerat frilans med sin Butikschefstjänst vid EMITÉ MAKE UP.

Hon startade sin karriär via bemanningsföretag och har jobbat med märken som Yves Saint Laurent, Lancôme, Biotherm, Armani, Sensai, Clarins, Hermés, Hugo Boss, Gucci, Dolce & Gabbana, Lacoste mfl Utöver detta har hon gjort både visningar och kataloger med bland annat Glossybox, Callaway Apparel, Livstycket mfl.

Följ Åsa på Instagram »

 

JASMINE LUNDMARK 

Makeupartist/Hårstylist

Jasmine är konstnär och inspiratör ut i fingerspetsarna. Efter sin utbildning till makeupartist och hårstylist vid Mariart har hon på kort tid etablerat sig i branschen och jobbar idag heltid med makeup och hår. Hennes frilansjobb består mestadels av fashion med fokus plåtningar och visningar. Hon jobbar även med TV, PR och reklam. Jasmine har jobbat med profiler som Yohio, Anton Hagberg, Ida LaFontaine mfl och har fått flertalet jobb publicerade i bland annat Somewhere Magazine och Odalisque. 

Vid sidan av sin frilanskarriär jobbar Jasmin för M.A.C Cosmetics.

Följ Jasmine på Instagram »


SARA NILSSON 

Makeupartist/Hårstylist 

Sara utbildade sig till Makeupartist och Hårstylist 2015 och har sedan dess satsat helhjärtat på sin frilanskarriär. Idag jobbar hon aktivt med sociala medier, reklamvideos och samarbetar med flertalet makeupmärken. Hon har jobbat med profiler så som Darin, Ebba Von Sydow, Angelica Blick och Emelia de Poret mfl. Och har gjort kampanjer för bland annat Lyko, Rapunzel och Glitter mfl. Utöver detta så är hon en stor inspirationskälla via sin makeupfokuserade instagram-och youtubekanal.   

Följ Sara på instagram » 


FRIDA SVAHN SJÖLANDER  

Makeupartist/Hårstylist 

Frida utbildade sig till makeupartist och hårstylist vid Mariart hösten 2014 och har sedan dess frilansat med sitt företag Fair by Frida. I dagsläget har Frida valt att fokusera på bröllop och galor men gör även andra uppdrag så som musikvideo-inspelningar, plåtningar för olika magazin och filminspelningar. Hon har gjort jobb för bland annat VeckoRevyn, Smart Shake, Audi, Langaeble och GANT och jobbat med profiler som Tove Lo, Mia Skäringer, Leila Lindholm, Nour el-Rafai mfl. 

Kolla in Fridas hemsida »

JENNIFER KALLIN KILMAN 

Makeupartist/Hårstylist 

Jennifer gick Mariarts makeupartist och hårstylistutbildning i december 2016. Sedan dess har hon väldigt snabbt kommit in i branschen och frilansar idag framförallt inom mode och TV. Hon har jobbat med produktioner så som Breaking News med Filip & Fredrik, Julkalendern och SVTs kommande program Första Dejten och Brottas.

Jennifer brinner för mode och har gjort flera projekt med olika fotografer och modellagenturer. Hon har redan fått jobb publicerade i bland annat Lewis Magazine samt Atlas Magazine.

Följ Jennifer på Instagram » 

LOVISA LUNNEBORG 

Hårstylist 

Lovisa utbildade sig till hårstylist vid Mariart 2015, då var hon redan makeupartist men ville komplettera sina kunskaper. Sedan dess har hennes karriär fortsatt att skjuta i höjden och Lovisa frilansar idag på heltid. Hon har bland annat jobbat med Oskar Linnros, Steve Angelo, Universal Music, DRKN, Urban ears, Ivy Revel, LUNDLUND för att nämna några.  

Hon har fått jobb publicerade i Plaza kvinna, Vogue.se, Odalisque, Bon.se, Contributor, Lewis magazine, Nordic style magazine mfl. 

Följ Lovisa på Instagram »


Mariart Agentur

Maggie Gelush - frilansande makeup & hårstylist, utbildad vid Mariart

  

När utbildade du dig vid Mariart?

- Jag utbildade mig hösten 09

  

Är du utbildad Makeupartist och/eller hårstylist?

- Jag är utbildad till både Makeupartist och hårstylist. Även om jag brinner mer för makeupen så ville jag ha båda utbildningarna i ryggen då det skapar fler arbetsmöjligheter.

 

Vad jobbar du med idag?

- Jag frilansar som Makeupartist och jobbar med flertalet artister, profiler och designers, både nationella och internationella med allt från tv, film, galor, kampanjer och tidningar.

 

Vad är det roligaste jobbet du har gjort efter Mariart?

- Oj, jag har haft lyxen att få göra så mycket att det blir svårt att välja!

- Men det får nog bli att jag varit med och tagit fram sminkmärket Rebecca Stella makeup från grunden. Att ta fram en produktbas, kvalitets testa, få formulan och färger skapade exakt så som man vill ha dom, döpa produkterna och mycket mer, är nog alla makeupartisters dröm. Att ett företag vänder sig till en för ett sådant projekt är dessutom en enorm komplimang och tillit till en makeupartists kunskap, expertis och smak!

  

Hur hjälpte Mariart dig att komma dit du är idag?

- Jag fick mina första jobb via Mariarts agentur och via kontakter som jag lärt känna på skolan, så Mariart har hjälpt mig väldigt mycket i det avseendet. Men även utbildningen och att man förbereds på hur branschen ser ut spelar väldigt stor roll. Jag tror att många har en väldigt förskönad bild av vad makeupartist yrket innebär och där tycker jag att Mariart är väldigt tydliga och ger en realistisk bild av hur frilansyrket ser ut och vad man har att förvänta sig vs. vad som förväntas av en själv.

 

Vad har du för framtidsplaner?

- Haha jaa, när man är en tusenkonstnär så känns det som att man drar just åt tusen olika håll samtidigt. Men framtidsplanen är att fortsätta göra det jag gör nu fast i större utsträckning (utanför Sverige), fortsätta pröva på olika roller och ta mig an nya utmaningar och hålla mig till människor och kollegor som vibrerar på samma frekvens.