PRAKTIK VID MAKEUPSKOLAN MARIART

For english - click here»

Spännande och lärorik praktik kombinerat med lärarledda lektioner är mycket viktigt för en god och givande utbildning. Alla praktikuppdrag kommer från Mariarts agentur och leder rakt in i branschen. Vi ställer höga krav på den praktik våra makeupartister och hårstylister erbjuds. Vi har tre kriterier, praktiken skall leda till erfarenhet, kontakter eller portfoliobilder. I vissa fall får eleverna vid praktik även betalt.

Mariart har ett nära samarbeten med ett flertal stora aktörer inom branschen, tex kan nämnas, Estée Lauder, Dior, TV4,group, SVT, Vecko Revyn, Fashion Week mfl.

Vi samarbetar också med de större produktionsbolagen inom TV och film. Detta gynnar givetvis våra makeupartister och hårstylister under sin utbildning men även efter examination. Många av praktikjobben leder direkt till arbete. Vi kan stoltsera med att många av våra elever erbjuds arbete redan under sin studietid.

Pga Mariarts goda rykte i branschen har vi alltid gott om praktik och agenturuppdrag. Våra samarbetspartner och kunder återkommer alltid och är mer än nöjd med våra elevers prestation.  

Läs mer under Examinerade elever, om våra makeupartister och hårstylisters praktikuppdrag!