EN MAKEUPSKOLA MED STORT HJÄRTA

For english - click here»

Först vill jag säga att vi är glada att du hittat till oss och vill önska dig Varmt Välkommen till Mariarts makeupskola. Sedan passar jag på att berätta lite om vilka hjärtefrågor som jag och Mariart alltid strävar efter att följa;

Genom alla år vi bedrivit utbildningsverksamhet har vi lärt oss mycket. I dagsläget vill jag påstå att vi erbjuder utbildningar i absolut världsklass inom makeup och hårstyling. Denna bild hoppas jag du får genom att läsa om oss och önskar du besöka oss kommer vi visa dig vad det innebär.

Men nu vill jag gärna berätta om något som vi alltid stått för och många av våra examinerade elever kan intyga. Vi strävar efter en gemytlig skolmiljö där du som elev alltid är i fokus. Genom att ständigt följa vår väl genomarbetade likabehandlingsplan och välplanerat uppföljningssystem kommer du få den resurs just du behöver och aldrig riskera att falla mellan stolarna.  

Vårt pedagogiska upplägg är väl dokumenterat för att ge resultat. Allt studiematerial finns tillgängligt både på svenska och engelska. Detta ger möjlighet för dig att delta även om du inte behärskar svenska språket fullt ut. Givetvis är det också vårt team av kompetenta lärare och föreläsare som kommer ge dig alla de färdigheter som krävs för att lyckas som makeupartist och hårstylist!

Hos Mariart är alla välkomna och vi arbetar med de förutsättningar och mål du har. Vi tolererar ingen form av mobbning eller diskriminering. Du kommer känna dig trygg hos oss.   

Vill du ha mer information eller undrar över någonting är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig. Du är självklart också välkommen på besök till oss.

Med dessa ord skrivna hoppas jag få se dig som elev vid Mariart!

~~~~~

Vänligen,

Maria Nyström
Rektor
Mariart School of Makeup and Hair

FÖRETAGSSTABILITET

Mariart School of Makeup & Hair har av UC fått högsta kreditvärdighet. Det visar på att skolan som företag sköts med all önskvärd precision och med hänsyn till de lagar och förordningar som finns i Sverige. Som elev kan du med detta känna dig trygg i att vi som utbildningsplattform kommer att bestå.