KVALITETSGARANTI FÖR MAKEUPARTISTER & HÅRSTYLISTER

For english - click here»

Mariart garanterar alla antagna elever en lärarledd undervisning med högsta kvalité. Oavsett vad ditt syfte med studierna är kommer vi att göra allt för att maximera din utvecklingskurva. Detta gäller vid Makeupartist och hårstylist utbildningarna.

Nedan följer våra guidlines som vi står för:

SEYF

Mariart är kontrollerad och certifierad av SEYF, Svenska estetikers yrkesförbund. SEYF är en oberoende branschorganisation som kontrollerar skolor inom skönhetsbranschen.

STUDIEPLAN

Vi uppdaterar ständigt studieplanen för att alltid kunna erbjuda undervisning som motsvarar marknadens efterfrågan för makeupartister och hårstylister.

MATERIAL

I alla utbildningar ingår ett pedagogiskt genomarbetat studiematerial. Detta kommer du som elev att ha nytta av i undervisning, hemstudier och efter examination.

UPPFÖLJNING      

All undervisning och praktik följs upp och utvärderas kontinuerligt. Det är för att du ska få ut så mycket som möjligt av din utbildning till makeupartist och hårstylist.

STUDIETID     

Om du inte följer normal utvecklingskurva kommer Mariart att sätta in stödresurser och extralektioner för att du ska komma ikapp.

FÖRSÄKRING   

Under din utbildningstid kommer du som makeupartist och hårstylistelev att vara ansvarsförsäkrad, både vid skolan och när du är ute på praktik.

MEDLEMSKAP    

Efter examen blir du medlem vid Mariart och är alltid välkommen tillbaka för repetition eller komplettering av utbildning. Som innevarande elev har du 40% rabatt på Emite Makeups produktsortiment i Mariarts anslutande butik. Examinerade makeupartister och hårstylister ifrån Mariart erhåller exklusivt stående 30% rabatt så länge du själv önskar s.k. bransch rabatt.

TRYGGHET    

Om du på grund av sjukdom eller andra allvarliga förhinder inte kan delta vid en lektion erbjuds du att kostnadsfritt ta igen förlorad tid vid kommande utbildnings-, och kurstillfällen. Du är även skyddad för eventuella prishöjningar vid makeupartist och hårstylistutbildningarna.