MARIART SCHOOL OF MAKEUP & HAIR
Mariart School of Makeup & Hair är en komplett utbildningsplattform för studier inom makeup och hårstyling. Skolan etablerades 2002 och har sedan dess utbildat elever till kvalificerade makeupartister och hårstylister. Mariart har nära samarbete med ett flertal stora aktörer inom mode- och skönhetsbranschen, vilket gynnar eleverna både under och efter utbildning. Vi kan stoltsera med att många av våra elever erbjuds arbete redan under sin studietid. Mariart driver också en agenturpool vars huvudsyfte är att förmedla makeupartister och hårstylister mot uppdragsgivare inom skönhetsbranschen. I nuläget finns agenturanslutna makeupartister och hårstylister i både Sverige och runt om i Europa.

 

”Mariarts verksamhetsmål är att erbjuda marknadens mest kvalitativa och professionella yrkesutbildning inom Makeupartist & Hårstylistyrket"

  

FÖRETAGSSTABILITET
Mariart School of Makeup & Hair har av UC fått högsta kreditvärdighet. Det visar på att skolan som företag sköts med all önskvärd precision och med hänsyn till de lagar och förordningar som finns i Sverige. Som elev kan du med detta känna dig trygg i att vi som utbildningsplattform kommer att bestå.

 

 Mariart School of Makeup & Hair, ägs och drivs idag av MD COSMETICPROF AB, org nr. 5567958250